Meteen naar de inhoud
Wijnproeverij Amsterdam » Tarieven sabreren

Tarieven sabreren

De tarieven voor sabreren zijn allemaal op maat. Afhankelijk van waar u bent, waar u wilt sabreren, wat u wilt sabreren, etc.

De kosten voor een sabreur op locatie bedragen EUR 89,- per uur. Reiskosten bedragen EUR 0,33 per kilometer. U kunt in een overzicht kiezen welke champagne u graag wilt sabreren. En hoeveel flessen u wilt sabreren. Misschien wilt u graag gebruik maken van een sabel en deze als cadeau laten graveren. Of wilt u graag champagne proeven combineren met sabreren. Dit behoort uiteraard allemaal tot de mogelijkheden.

Gezien de enorme keuze mogelijkheden, verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. In het Opmerkingen veld kunt u uw persoonlijke wensen verder aangeven. We zullen u dan geheel vrijblijvend voorzien van een offerte op maat.

Ons doel is om u een heel bijzondere dag te laten beleven die u niet snel zult vergeten. Onze sabreur Robert Schuurman is zeer ervaren en uiteraard gediplomeerd. Hij kan u alles vertellen en laten beleven over sabreren en champagne. Maar indien gewenst ook over prosecco of cava. Wat zijn de verschillen tussen prosecco en champagne en cava? Kun je dat proeven? Wat is lekker om te eten bij champagne, wat juist niet. Laat u verrassen of plan het geheel volgens uw wensen.

Tarieven sabreer sabels

Fox sabreer sabel in kist EUR 137,00 ex BTW (EUR 165,00 incl BTW)

Solingen sabreer sabel EUR 192,50 ex BTW (EUR 232,93 incl BTW) onderstaande extra’s zijn los bij te bestellen:

  • Solingen blauw velours kist EUR 82,50 ex BTW (EUR 99,63 incl BTW)
  • Solingen lederen schede EUR 95,00 ex BTW (EUR 114,95 incl BTW)
  • Solingen goudkleurige kwast EUR 39,50 ex BTW (EUR 47,80 incl BTW)