Meteen naar de inhoud
Wijnproeverij Amsterdam » Tarieven wijnproeverij op locatie

Tarieven wijnproeverij op locatie

Wilt u een wijnproeverij op locatie in Amsterdam, Utrecht of wijnproeven thuis. Hieronder vindt u de relevante informatie. Vraag vooral vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u met plezier meer informatie over de mogelijkheden.

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal en soort wijn dat u graag wilt proeven. We kunnen dit samen samenstellen, maar u kunt zich ook laten verrassen.

Graag verzorgen we hapjes en snacks die de te proeven wijnen naar een hoger smaak niveau tillen. De uitleg en begeleiding van de wijnproeverij op locatie en bij u thuis wordt verzorgd door gediplomeerde sommeliers. Ook als u zelf al veel ervaring heeft met wijnproeven en beoordelen, kunt u altijd nog iets leren. Kies bijvoorbeeld eens voor een specifieke druif of wijnhuis of regio, zodat u deze nog intiemer leert kennen.

Wijnproeverij Amsterdam zorgt voor een ervaring om nog lang te blijven herinneren. Wilt u ook een champagne proeven, of misschien leren sabreren, ook dat verzorgen wij. Kijkt u dan hier voor meer informatie over champagne proeverij en tarieven sabreren.

Vul hieronder het formulier in en geef in de opmerkingen uw specifieke wensen aan. We nemen dan graag contact op met een passend voorstel. We hebben vele jaren ervaring met het verzorgen van wijnproeverijen. Dus we kunnen ook helpen met het bedenken van uw ideale wijnproeverij.