Wijnproeverij Amsterdam organiseert wijnproeverijen gewoon bij u thuis of op een andere locatie in Amsterdam.

De wijnproeverijen in Amsterdam worden gegeven door vinologen, maar we zijn vooral zelf wijnliefhebber en wij delen graag onze passie voor wijn met u. Het maakt niet uit of u voor het eerst wijn wilt proeven of dat je al veel van wijn weet. Dat je het lekker vindt en er meer van wilt weten / proeven is belangrijker. Met een beetje meer kennis gaat er een wijnwereld voor je open.

Ga mee op wijnreis

Een wijnproeverij is een leuke en goede manier om meer te leren over wijn. We ruiken, proeven, slurpen en leren zo op een gezellige manier over wijn. Wijnproeverij Amsterdam zorgt voor alle benodigdheden. Wij werken alleen met kwaliteitswijnen en vooral uit de bekendere wijngebieden. Zo krijg je een goede indruk van de wijnwereld. Naast lekkere wijn kunnen wij ook voor bijpassend kazen of hapjes zorgen. Een wijnproeverij duurt ongeveer anderhalf uur, maar kan uitlopen.

Wij organiseren jouw wijnproeverij

Benieuwd naar de proefthema’s van wijnproeverij Amsterdam?
Bekijk dan hier de wijnproeverijen die we bij u thuis of op locatie kunnen organiseren. Als u nog niet precies weet wat u wilt, wij denken graag met u mee!

Dutch NL English EN