Meteen naar de inhoud
Wijnproeverij Amsterdam » Wijnproeverijen » Bedrijfsuitjes: Wijnproeverij – Sabreren – Rondvaart

Bedrijfsuitjes: Wijnproeverij – Sabreren – Rondvaart

Bedrijfsuitje met wijn (en spijs) in Amsterdam

Wijnproeverij Amsterdam verzorgt speciaal voor bedrijven wijnproeverijen op maat. Dit kan bij u op kantoor of op een van onze mooie proeflocaties in Amsterdam. Indien gewenst, zorgen wij ook voor bijpassende hapjes. Leuk én lekker na een vergadering of als activiteit tijdens een bedrijfsuitje.

Champagne sabreren

Bij een gebrek aan een kurkentrekker opende Napoleon Champagneflessen met zijn sabel. Inmiddels is deze techniek geperfectioneerd door o.a. sabreurs van de Confrérie du Sabre d’O.

 

Wilt u leren hoe u een fles Champagne

sabreert?

Onze sabreur komt bij u langs, of op een andere door u gewenste locatie, om u een masterclass te geven. Hij vertelt u alles over de geschiedenis van het sabreren en laat u zien hoe het moet. Daarna mag u het proberen met echte flessen Champagne. Als u slaagt voor het sabreren, dan krijgt u een heus sabreursdiploma van de Confrérie! Dit is een leuke masterclass als aanvulling op uw bedrijfsuitje of Champagneproeverij.

 

Klik hier voor uitgebreide informatie: Sabreren.

Rondvaart met wijnproeverij

Als bedrijfsuitje is het ook leuk om een wijnproeverij te beleven op de grachten van Amsterdam. Wij stappen op een boot van de rederij die ons alle historische plekken van de Amsterdamse grachten laat zien. Ondertussen verzorgt onze vinoloog een wijnproeverij, eventueel met hapjes, zodat u heerlijke wijnen proeft en de mooiste dingen ziet.

Meer informatie – vraag een offerte aan