Meteen naar de inhoud
Wijnproeverij Amsterdam » Wijnwinkels Amsterdam

Wijnwinkels Amsterdam

Een voordeel van het wonen in een grote stad als Amsterdam is dat er veel wijnwinkels zijn. Genoeg keus voor de wijnliefhebber. Op deze pagina een overzicht van de beste wijnwinkel van de stad met een groot assortiment kwaliteitswijnen.

Taste & Tintle

Een webshop gespecialiseerd in Champagne en andere heerlijke bubbels. Tegenwoordig ook steeds meer “gewone” wijn. Makkelijk online bestellen en voor een wijnproeverij organiseren ze o.a. tijdens een boottochtje in de grachten.

Hart’s Wijnhandel / Henri Bloem – Vijzelgracht 27

Deze wijnwinkel bestaat al sinds 1880 en inmddels onderdeel van Henri Bloem Vinotheken. Veel kwaliteitswijnen uit de hele wijnwereld met genoeg keus onder een tientje.

wijnwinkel Henri Bloem

Grapedistricht – Linnaeusstraat 106

Een wijnwinkel met een fris en overzichtelijk concept. Meerder filialen in Amsterdam, zodat er altijd wel een winkel in de buurt is.

Grapedistrict

Pieksman Wijnimport – Hogeweg 19

Gespecialiseerd in biologisch en biodynamische wijnen. Smaakt dat lekkerder dan gewone wijn? Proef het zelf in deze mooie winkel in de watergraafsmeer

Pieksman wijnimport

Wijnproeverij aan huis

Wij halen o.a. bij bovenstaande wijnwinkels onze wijnen voor de wijnproeverijen. Wij organiseren graag een wijnproeverij bij je thuis.